Over Elzinga

De wereld is enorm veranderd sinds 1860. Dat jaar werd Elzinga opgericht door de toen 28-jarige Hotze Hille Elzinga. Alles was toen nog overzichtelijk, een man en zijn schildersbedrijf, beide vol ambacht. Maar de tijd heeft niet stilgestaan. De afgelopen anderhalve eeuw vonden er diverse uitbreidingen plaats en bleven we continu vernieuwen, groeien en innoveren. En ondanks dat bleven we herkenbaar als een echt familiebedrijf. Gedurende de opeenvolgende jaren kwamen er steeds meer divisies bij, wat resulteerde in diverse uitbereidingen van onze bedrijfsgebouwen. Er ontstonden prachtige intensieve samenwerkingen met veel klanten, waarvoor we vandaag de dag nog steeds met passie aan verschillende projecten voor werken. We blijven innoveren en benaderen commercieel de markt vanuit 7 divisies  We doen er alles aan om constant het beste vakwerk op maat te kunnen blijven aanbieden. Dus, op naar de toekomst!

“Wij monteren de auto’s altijd terug op de fabriekseisen om er voor te zorgen dat ze weer veilig de weg op gaan.”
“Dat je de spil bent binnen het bedrijf en zorgt dat iedereen tevreden blijft. Dat wij met elkaar een goed kwalitatief product realiseren; dat maakt me trots op mijn werk.”
“We moeten het productieproces zo efficiënt mogelijk door laten lopen.”
Kennismaken?

Terugblikken is leuk, maar het liefst kijken we verder bij Elzinga. Naar nieuwe interessante projecten, of slimme innovaties. Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is binnen onze zeven divisies? Neem direct contact op!

Koffie?
© Elzinga 2021