Werken bij Elzinga

Van oudsher zijn wij een familiebedrijf dat in het jaar 1860 is gestart. In de tussentijd is er enorm veel veranderd en hebben we in Noord-Nederland een vooraanstaande positie verworven op het gebied van repareren en spuiten van alle soorten voer-, vaar- en vliegtuigen en industrieel spuitwerk.

Vakmanschap, innovatie en kwaliteit zijn belangrijke kenmerken van het werk dat we leveren. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor grote- en kleinschalige projecten voor opdrachtgevers uit heel Nederland en zelfs uit het buitenland. Echt iets voor Elzinga, echt iets voor jou Grote klanten als machinefabrieken, overheidsinstellingen, vervoerders, scheepsbouwers vragen kwaliteit en daarom vragen wij veel van onze mensen, maar we hebben ook veel te bieden zoals een collectieve ziektekostenregeling, ATV dagen en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zoeken regelmatig nieuwe en gedreven collega's die mee willen werken aan de kwaliteit waar we voor staan en die de klant van ons vraagt.

Ik wil solliciteren

Interesse in werk op de meest uiteenlopende projecten, waar je keer op keer met ons een prachtig resultaat levert waar we samen met de klant trots op zijn? Dan willen we meer van je weten!

Bekijk onze vacatures
© Elzinga 2021