Elzinga vanaf heden opgedeeld in zeven divisies

Elzinga biedt al jaren verscheidene diensten aan: van het beletteren van bedrijfsauto’s tot het coaten van een onderwaterschip, en van het maken van gevelreclames tot het beplaten van windmolens. Juist vanwege de grote diversiteit onder onze diensten, wordt Elzinga vanaf heden opgedeeld in zeven verschillende divisies.

De afdeling Industrie zal zich voornamelijk bezighouden met onze verschillende oppervlaktebehandelingen, zoals het stralen, chemisch voorbehandelen, natlakken en poedercoaten van zowel kleine onderdelen als grote industriële producten. Bij de afdeling Fleet & Mobility vindt het spuiten, wrappen en coaten van alle bedrijfswagens, vrachtwagens en andere voertuigen plaats. De afdeling Yachting zal, zoals het woord al aangeeft, zich ontfermen over het totaalonderhoud van schepen, door onder andere betimmering, rvs-beslag en meer. Ook valt het behandelen van onderwaterschepen onder deze afdeling.

De volgende divisie, Carrosserie, Onderhoud & Constructie, zal zich specialiseren in het herstellen van spuitwerk op allerlei voertuigen. Daarnaast vallen werkzaamheden als bijzonder plaatwerk, reclame en belettering ook onder deze divisie. Verder komt er ook een afdeling die zich richt op het grondig stralen, primen en coaten van objecten om de hechting van nieuwe verfsystemen te garanderen, namelijk Stralen & Coaten. Reclame & Design zal de divisie zijn die reclame-uitingen vormgeeft; reclameborden, gevelreclame, sjablonen en belettering zullen hier allemaal onder vallen. Als laatste is er ook nog de divisie Special Projects: voor alle bijzondere projecten die niet per se onder één categorie vallen.

© Elzinga 2024