Kennissessie

Kennis delen

Wij geloven dat je met kennis delen verder komt.
Vanuit dit oogpunt hebben we op donderdag 2 november 2017 een kennissessie voor onze relaties georganiseerd.

website elzinga1

Elzinga spuit kennis
Onze Algemeen directeur Karin Langhout-Elzinga nam ons mee naar de wereld in 2030 en vertelde over de snelheid waarmee technologische ontwikkelingen elkaar opvolgen.
Daarna werd er geluisterd naar een interessante presentatie van Ietze van der Meer, directeur van VDL Bus Heerenveen. Van der Meer sprak over de opmars van de elektrische bus. In 2025 dient het openbaar busvervoer vrij te zijn van schadelijke uitlaatgassen (zero emissie). Welke trends ziet VDL, welke interne transitie brengt de bouw van de elektrische bus met zich mee en welke impact heeft het op de samenleving.

Verf spuiten
Beschermende kleding werd aangetrokken en de graffiti-workshop kon beginnen. Na een korte uitleg van Graffiti artist Michel de Haan, ging iedereen vol enthousiasme aan de slag. Aan het einde van de middag was een saaie zeecontainer omgetoverd tot een prachtig kunstwerk.

Borrel
De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje. Er werd nog even gezellig nagepraat over de onderwerpen en het zelfgemaakte kunstwerk werd trots bewonderd.

Bekijk hier een korte impressie van de middag