schadeherstel

schadeherstel aan uw auto, camper of caravan kost tijd en is vervelend. Om snel en zonder al teveel overlast uw auto te laten herstellen kunt u bij ons terecht.

schadeherstelbedrijf

We zijn een gerenommeerd schadeherstelbedrijf dat ervoor zorgt dat uw auto er binnen no-time weer als nieuw uitziet. Of het nu alleen gaat om lakschade of dat we uw auto moeten uitdeuken, na de reparatie zult u niet meer zien waar de schade heeft gezeten.

schade laten herstellen

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en helpen u graag met de afwikkeling van het schadetraject; we verzorgen eventueel vervangend vervoer, helpen u bij het invullen van het schadeformulier en nemen contact op met uw verzekering. Wij werken samen met de verzekeringsmaatschappijen wat de afhandeling van uw schade vergemakkelijkt.

Betreft uw autoschade geen verzekeringswerk? Dit is voor ons geen probleem, wij denken met u mee en bieden u desgewenste diverse voorstellen op gebied van schadeherstel; originele vervanging, matching quality of duurzame vervanging door gebruikte materialen.

FOCWA_Logo_TO_KL_Eurogarantbedrijf

Aangesloten bij Focwa

Daarnaast zijn wij een FOCWA Eurogarantbedrijf; uw zekerheid van gegarandeerde kwaliteit en goed gekwalificeerd personeel. We bieden een uitstekende en complete schadeherstelservice, waaronder vier jaar garantie op alle uitgevoerde herstelwerkzaamheden.


Duurzaam Repareren

Wij zijn gecertificeerd door Duurzaam Repareren. Dit betekent dat wij de schades repareren op minlieuvriendelijk wijze en gebruik maken van duurzame producten en materialen. Daarnaast richten we ons op energiebesparing, het voorkomen van waste, het beperken van afvalstromen, duurzame inzetbaar van personeel, het beperken van CO2 uitstoot, etc.

Certificaat Duurzaam Repareren
Website Duurzaam Repareren
Trailer (film) Duurzaam Repareren

logodefinitief


U kunt bij ons niet alleen terecht voor schadeherstel, maar wij verzorgen ook het herstel aan uw caravan of camper.

Wilt u weten wat u moet doen wanneer uw autoschade heeft, klik dan hier.

                                                                                                                      Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!