camouflage spuiten

Sinds de jaren zeventig zijn wij voor defensie een betrouwbare partner. Zowel voor het Ministerie van Defensie als directe opdrachtgever als voor toeleveranciers worden verschillende legerproducten en -voertuigen in de bekende legergroene- en camouflagekleuren gespoten.

kwaliteitszorg

Ons kwaliteitszorgsysteem voldoet aan de normen van het Militair Toezicht - AQAP 2120 -. Niet alleen grote objecten en voertuigen worden voor (toeleveranciers van) defensie gespoten. Ook een grote verscheidenheid aan militaire producten en gereedschappen worden in de legergroene en/of camouflagekleuren gespoten. Zo zijn er in de loop der jaren reeds verschillende objecten ten behoeve van Defensie gespoten zoals: munitiekisten, velgen, trucks, aanhangers, flatracks, waterracks, tankkoepels, cabines, chassis, laadkranen, launchers en medische containers.
Ook oud Defensiematerieel wordt weer in ere hersteld. Hierbij valt te denken aan straaljagers, onderzeeŽrs en schepen.

De werkzaamheden t.b.v. Defensie worden (indien afgesproken) periodiek gecontroleerd door Militair Toezicht, waarbij diverse kwaliteitsmetingen dienen te worden overlegd.
Voorbeelden hiervan zijn o.a.:
- meetrapporten (spuitconditites, applicatiemethoden, laagdiktes, glansgraad, overspray, etc.)
- krastesten volgens ISO 2409
- proefplaten t.b.v. laboratoria

camoufleren tot over de grens

Door onze jarenlange ervaring en de goede relatie met het Ministerie van Defensie weten de opdrachtgevers ons tot over de landsgrenzen te bereiken. Onder andere voor het Franse-, Amerikaanse-, Griekse-, Engelse- en het Indische leger hebben we reeds straal- en coatwerkzaamheden uitgevoerd.